Varmt välkommen till Tandläkare Caroline Roginski  med Team!

JULSTÄNGT till 10/1 2022

 

Boka gärna tid i E-tidboken!  

SONY DSC

 

Vårt Team består av Tandläkare Caroline Roginski, Tandhygienist Veronica Lundh och Tandhygienist Berenice Gonzalez Amigon.

Vi har alla examen från Karolinska Institutet och fortbildar oss kontinuerligt. Vi erbjuder tandvård enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och strävar självklart alltid efter att besöket hos oss ska kännas tryggt. Vi hoppas att du känner dig delaktig under ditt besök och att du sedan kan lämna kliniken med ett leende på läpparna!

Vi erbjuder samtliga behandlingar inom allmäntandvård. Det innefattar bl.a. undersökning, lagningar, tanduttagningar, rotfyllningar, kronor, broar, implantatprotetik, tandproteser, bettskenor, blekningar, behandling av bettfysiologiska besvär etc. Där behov av specialisttandvård finns, samarbetar vi självklart med specialister och kan remittera dig vidare. 

Välkommen!

Covid-19 Information 

Vi följer fortlöpande utvecklingen och rekommendationer från Region Stockholm och Folkhälsomyndigheten för att förhindra spridning av covind-19. 

Om du har feber, hosta eller andningsbesvär, även lindriga, ska du inte besöka vår klinik utan stanna hemma. Vi ber om att inte ha medföljande till besöket hos oss om det inte är nödvändigt och för att undvika trängsel ber vi om att komma så nära inpå den utsatta tiden som möjligt.
Våra rutiner är noga anpassade för att undvika smittspridning och vi uppdaterar oss kontinuerligt i kunskapsläget.

Var rädd om dig själv och andra!  

VÄLKOMMEN!

imageimage

privattandläkarna-logotyp

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Patientinformation samt Integritetspolicy.

Lämna ett svar